• mini0.jpg
  • mini1.jpg
  • mini2.jpg
  • Slider_inner_Pet_180.jpg

Töltőipari Cserealkatrészek

  Tültőipari partnereink számára kiemelten fontos az mosó-öblítőgépeik, töltőgépeik, címkézőik és palettázó gépek folyamatos működtetésének biztosítása.

  Közös tervezés és időbeni egyeztetés alapján, figyelembe véve a gyártási és szállítási határidőket, előnyös árú, alternatív megoldásokat bíztosítunk, a tervezett reviziókhoz, remontokhoz.

  A teljesség igénye nélkül az alábbi gyártók termékeivel foglalkozunk: KRONES , KHS, SIMONAZZI.. stb.

  Az általunk forgalmazott eredeti és utángyártott OEM töltőipari alkatrészek megfelelnek az iparágban alkalmazott magas minőségi követelményeknek, technikai standardoknak.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.