Tartozékok és Kiegészítők

Tartozékok és kiegészítők

  Partnereink igényeihez igazodva, a fő tevékenységi területünk mellett kiegészítésként, az ipari tartozékok és kiegészítők széles választékát kínáljuk.
 
  Speciális igényével, kérdésével bátran fordulhat hozzánk, akkor is, ha a honlapunkon nem találta meg a szükséges megoldást/terméket.

  Mivel partnereinknek ezek a termékek ugyanolyan fontosak mint a szokásos, rendszeresen cserélt alkatrészek, egyedi igények alapján, az általuk használt kiegészítőkre is hangsúlyt fektetünk.
 
  Bármely általunk forgalmazott alkatrészre és kiegészítőre garanciát és termék-megfelelőségi bizonylatot adunk, a felhasználási terület függvényében.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.