• mini0.jpg
  • mini1.jpg
  • mini2.jpg
  • Slider_inner_Pet_180.jpg

Szállítópálya Rendszerek

    Szállítópálya rendszerek alkatrészeinek színes kínálatát ajánljuk partnereinknek, neves gyártóktól, amelyek megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi elvárásoknak és technikai követelményeknek.

    Ügyfeleink igényeihez igazodva, nem változtatjuk meg az alkatrész tipusát, hanem a gyártó által javasolt eredeti márkáknak teszünk eleget, ahhoz, hogy a műszaki kiváltási kockázatokat elkerüljük.

    Egyedi ígények esetében, akár le is gyártatunk az ügyfél felhasználási céljainak megfelelő speciális alkatrészeket, pályaelemeket.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.