• mini0.jpg
  • mini1.jpg
  • mini2.jpg
  • Slider_inner_Pet_180.jpg

Pneumatikus Elemek

  Cégünk a piacon fellelhető pneumatikai elemek széles választékát forgalmazza, megkönnyítve a karbantartás, felújítás és működtetés feladatát azoknak az ügyfeleknek is, akiknek vegyes, különböző gyártóktól származó elemekből álló rendszereik vannak.

  Partnereink nem kell sorra felvegyék a kapcsolatot a sok különböző márkaképviselettel, hanem egyetlen forrásból, rövid idő alatt személyreszabott alternatív megoldást kínálunk, versenyképes áron.

  Léteznek standard (ISO) szabványosítású elemek, amelyeket a gyártók maguk javasolnak csereszabatosságra.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.