PET flakon fúvó alkatrészek

     A PET flakonfúvó gépek alkatrészeit a gyártók belső kódokon és cikkszámokon keresztül használják, sokszor indokalatlanul magas áron, emiatt a fenntartásuk viszonylag költséges.

    Cégünk, a Nortech Logo 300x60 biztosít eredeti és utángyártott alkatrészeket is mint alternativ megoldást, amivel partnerei jelentős megtakarításokat érhetnek el, fenntartva és megőrizve az előírt műszaki paramétereket és minőségi kritériumokat.

    Főként neves gyártók (KRONES, KHS, SIDEL) nagykapacitású forgófészkes PET palack fúvógépeihez szállítunk mechanikai cserealkatrészeket.

  • Szűrők
  • Switch to grid layout
  • Swtich to table layout

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.