• mini0.jpg
  • mini1.jpg
  • mini2.jpg
  • Slider_inner_Pet_180.jpg

Fluidtechnikai Megoldások

  Cégünk teljeskörű megoldásokat bíztosít a fluidtechnika bármelyik területére, függetlenül a használt folyadék vagy gáz tipusától vagy viszkozitásától: víz, gőz, gázok, élelmiszer, üzemanyag, különböző vegyszerek.

  Bármely általunk forgalmazott cserealkatrészre és eszközre teljesértékü garanciát és termék-megfelelőségi bizonylatot adunk, a felhasználási terület függvényében.

  Neves és az iparágban elismert gyártóktól széles alkatrész kínálattal állunk az ügyfeleink rendelkezésére, mivel az élelmiszeripar területén követelmény a magas minőség és a megbízhatóság.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.