• mini0.jpg
  • mini1.jpg
  • mini2.jpg
  • Slider_inner_Pet_180.jpg

Élelmiszeripari Alkatrészek

   Az élelmiszeripari és italgyártó berendezésekre a legszigorúbb előírások vonatkoznak, amelyeknek a gyártók kötelező módon meg kell feleljenek.

   Ezen a területen folyamatosan új elvárások jelennek meg azt célozva, hogy biztonságos, higiénikus és piacképes termékek kerüljenek gyártásra, versenyképes árakon és környezetkímélő eljárások során.

   Legyen szó bármely élelmiszeripari folyamatról, naprakész, az elvárásoknak megfelelő komponenseket, modulokat és technológiai szerelvényeket forgalmazunk amelyek a kiváló minőségű élelmiszerek feldolgozását teszik lehetővé.

  • Szűrők

Partner Regisztráció

Feliratkozás

..regisztrált partnereink számára elérhetőek a honlapra feltöltött műszaki dokumentációk és naprakész információk.

Gyorskereső

Partner Login

Szakmai tanácsadás

    Kiválasztjuk partnerünk számára a legmegfelelőbb árucikket, amely az adott feladat elvégzésére a legjobb, hogy az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatot / megoldást adhassuk.

Szolgáltatások terén szaktanácsadást nyújtunk, az optimális anyagfelhasználásra, munkaidőre, illetve  esetleges egyéb költségcsökkentő beruházásokra.

Szolgáltatási területek

    Új rendszerek tervezése és kivitelezése, gyártósorok karbantartása és üzemeltetése.

Megrendelő telephelyén lévő berendezések javítása, gyártósori karbantartási munkálatok, telepítési és javítási folyamatok végrehajtása.

  • szállítópályák tervezése, kivitelezése, szervize
  • pneumatikai rendszerek tervezése, kivitelezése, beüzemelése, szervizelése

Főbb Tevékenységek

   A NORTECH-SERVICE KFT két szolgáltatói területen nyújt megoldásokat ügyfelei szükségleteire és igényeire, ezek a műszaki tervezés és kivitelezés, valamint a szakmai tanácsadás és konzultáció.